Doar trei zile

13:24

Hey, hey
Au mai rămas doar trei zile și vine Moșu'. Ați fost cuminți? V-ați pregătit lista de dorințe? 
Am văzut că mulți dintre voi și-au pregătit deja bradul. Pe mine răceala m-a ținut mai mult în pat așa că nu am reușit încă să decorez casa. Astăzi mi-am propus să nu mă las învinsă și acesta e motivul pentru care am revenit și cu această scurtă postare.
Deși anunțasem că nu mai primesc comenzi, am lucrat chiar și ieri deoarece nu am putut să vă refuz :) Am promis că o să vă arăt printre picături ce am meșterit și iată că mă țin de cuvânt.
Am realizat acest cățel în ”dublu exemplar”, o dată ca breloc pentru chei și o dată ca ”breloc pentru mașină”. Nu știu chiar denumirea celui din urmă, dar așa mi s-a cerut și sper că posesorul o să fie încântat de ceea ce o să primească.
M-am bucurat enorm să văd cât de apreciate au fost globurile personalizate cu fotografiile voastre. Sunt un dar unicat și sigur vor face furori :)
Eu am realizat pentru voi două tipuri de globuri, dar am încercat să le decorez în același stil să nu existe diferențe majore. Am folosit globuri de sticlă/ de plastic, pastă de zăpadă, adeziv pentru decoupage și panglici.
În pauze, m-am jucat cu șervețelele și am realizat această ramă foto cu ajutorul tehnicii decoupage-ului. La final a fost lăcuită pentru protecție.
Dimensiuni: 10 x 15 cm
Tot ce ați văzut mai sus reprezintă doar o parte din ceea ce am lucrat în ultima perioadă. 
Vă mulțumesc din suflet pentru faptul că ați apelat la mine, că ați vrut cadouri frumoase și unicat pentru cei dragi. 
Vă pupăcesc!

You Might Also Like

4 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook