Tacâmuri personalizate pentru oameni dragi

10:00

Bună dimineața! 
Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul lunii, de venirea primăverii (cel puțin în calendar). Eu m-am cam săturat de iarnă, de ger, de hainele groase și mărturisesc că abia aștept să vină căldura. Chiar dacă timpul se scurge din ce în ce mai repede, iar eu trebuie să mă preocup mai mult de licență, gândul îmi zboară la plimbări, la relaxare. După o sesiune plină, am reușit să mă odihnesc câteva zile, cât să îmi reîncarc bateriile.
Rămăsesem datoare cu lucrușoarele create în ultima perioadă, așa că azi m-am gândit să vă vorbesc despre tacâmurile personalizate. Cele mai cerute au fost lingurițele, dar la cerere se pot realiza și linguri, furculițe sau cuțite. 
Tacâmurile sunt decorate cu lut polimeric, având modelate manual diverse figurine din același material. Sunt lăcuite pentru protecție și rezistente la apă. În funcție de preferințe, pot avea și mesaj ( de ex. nume, poreclă etc).
Mai jos aveți câteva din modelele recent create.
Așadar, dacă vă doriți un cadou deosebit pentru cei dragi, tot ce aveți de făcut este să vă decideți asupra unui personaj sau asupra unei figurine și să îmi dați de știre :)
Pupici!

You Might Also Like

3 comentarii

  1. Oau foarte frumos dar cum faceti snurul de pe tacamuri sunt mai speciale asa

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos! "Snurul" il fac tot cu mana, asemanator cu cel din aluat, dupa care il infasor pe lingurita :)

      Ștergere
    2. Si cum il lipiti? Il modelati si il lasati asa,sau se coace in cuptor dupa care cum il lipiti? Multumesc anticipat

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook