Multicultural Day sau relaxarea de sâmbătă

10:00

Țup, țup, țup... a venit în sfârșit căldura, și vremea frumoasă, și soarele...și în curând vine și licența :(. Dar să nu ne întristăm dis de dimineață, m-am gândit să vă vorbesc mai mult sau mai puțin despre un eveniment din weekend-ul ce tocmai a trecut. 
Probabil ați auzit că sâmbătă a fost Ziua Europei, sărbătorită cu mare fast prin multe locșoare. Ei bine, brașovenii s-au gândit să serbeze mai mult decât atât, așa că în Piața Sfatului s-a ținut Multicultural Day. Cum vremea a fost faină și aveam și ziua liberă, am ieșit în plimbare ”să casc gura”. Bineînțeles, nu am fost singura care a făcut acest lucru, iar dovada a fost că întreg centrul era plin. Populație multă atât la standuri, cât și pe terase, bănci sau prin magazine.. 

Standurile țărilor participante au avut mici expoziții de obiecte specifice, dar au existat și standuri cu mâncare sau creații ale artizanilor români. Mie mi-au captat atenția două standuri cu lucrușoare din fimo (absolut miiinunate) și desigur, standul cu ciocolată.. hi hi.
Deși am avut aparatul foto cu mine, am preferat să mă bucur de timpul liber și nu prea am făcut fotografii. O să vedeți mai jos câteva din centru, dar și de la un mic shooting, realizat împreună cu Alina.

Cum gradele din termometre au crescut simțitor, mi-am făcut curaj să trec la fustițe și rochițe (uff..de când le-am așteptat), așa că m-am îmbrăcat lejer cu rochița de-o vedeți mai jos. E una dintre preferatele mele, mai ales pentru faptul că ador acea nuanță de albastru. 
Șiii... cam atât cu vorbele, vă las cu pozele :) Enjoy!
Nu uitați de GIVEAWAY. Înscrierile se fac până la sfârșitul lunii, regulile sunt simple, dar trebuiesc respectate dacă vreți să aveți șanse la premiu :)
Până data viitoare, vă pupăcesc cu drag!

Later edit: Mă iertați pentru calitatea/claritatea unor fotografii. Nu știu ce s-a întâmplat cu ele...

You Might Also Like

8 comentarii

  1. dragut outfit, mai ales ca merge foarte bine cu tenesi <3

    RăspundețiȘtergere
  2. deci...tie iti sta bine in orice :), vreau si eu la Brasov, ma primesti?
    http://www.alinapink.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hi hi.. esti o draguta! Desigur ca te primesc :) Chiar te astept cu mare drag :*

      Ștergere
  3. Ce bine te prinde culoarea asta :D si ai niste unghiute asa de frumoase! <3 :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Stefana! A inceput sa imi placa din ce in ce mai tare culoarea :))
      Pupici!

      Ștergere
  4. Esti o draguta! Imi place mult cum iti sta cu rochita si tenesi! :) :*

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook