Cum asortez o geantă colorată? || Adona.ro

09:30

Culoare, culoare. DA! Asta aduce vara în materie de fashion. Chiar dacă nu mă declar eu o fashionistă, vă spun sincer că în acest anotimp merg de minune lucrușoarele viu colorate. Cel puțin din punctul meu de vedere. Nu vă gândiți acum la o ținută de tip sorcovă, ci mai degrabă la ceva finuț, simpluț, bine pus în valoare.

De când m-am angajat (hi hi..am dezvăluit un mic secret) am început să mă uit tot mai des de hăinuțe și accesorii care să se potrivească atât pentru job, cât și pentru ieșirile personale. Site-ul Adona l-am descoperit de curând în postările altor bloggerițe de la noi și m-a fermecat pe loc cu minunățiile de gentuțe. 

Au lansat o provocare pentru bloggeri, iar prin postarea de azi m-am decis să răspund acestei provocări. Din acest motiv, vreau să vă prezint trei combinații (rochii + genți), alese cu grijă de pe Adona.ro. Sunt exact acel tip de ținută pe care l-aș purta cu maaare mândrie. Recunosc cu mâna pe inimă că m-am îndrăgostit iremediabil de genți și tare mi-aș dori măcar una. 

Așadar, să bată tobele, iată clasamentul:
Locul III: Piesa principală a acestei ținute este Rucsăcelul JOY. Este absolut MI-NU-NAT! Prietena mea, Ileana, îl va adora cu siguranță atunci când va vedea bufnițele :) Mi se pare super drăgălaș, iar în combinație cu Rochia Selene și o pereche de converși este ahhh ^_^ No more words.
Rochie: aici; Rucsac: aici

Locul II: Că tot vorbeam mai devreme de ținute de purtat la birou, cred că asta e alegerea ideală. Îmi place acest tip de rochițe, sunt foarte confortabile și foarte chic. De aceea, am ales ca piesă de bază Rochia Elsie. Accesoriul perfect pentru ea este geanta Debbie, în această nuanță superbă de roșu. Mi se pare foarte încăpătoare pentru câte avem de cărat noi, fetele.
Rochie : aici; Geantă: aici

Locul I: Fruntașa acestui ”clasament” este ținuta formată din Rochia Luna și Geanta Louise. Albul pur al rochiței merge de minune cu această geantă care mi-a rămas în suflet și tare mai suspin după ea. Dacă vizitați site-ul o să găsiți mai multe culori disponibile, dar mie îmi place enorm de mult această nuanță. Cred că s-ar potrivi și cu o pereche de pantaloni. Voi ce ziceți?
Rochie: aici; Geantă: aici

Sunt tare curioasă dacă vă plac combinațiile alese de mine. De asemenea, mi-ar plăcea să știu care este combinația voastră preferată de pe Adona.ro :)
Pupici!

You Might Also Like

6 comentarii

  1. imi plac gentile colorate, imi place si rucsacelul tare mult!

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte util acest articol, imi place a doua combinatie foarte mult. Mi-ar fi placut sa dai mai multe exemple pentru ca vorbesti foarte frumos! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet pentru cuvintele frumoase! <3 Te mai astept pe blog :*

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook