Cum a fost la #Shop my closet?

22:21

Hey, hey!
M-am reîntors la scris. Cam târziu, știu, dar după un weekend miiinunat petrecut în Jupiter City, alături de alte fete frumoase, e cazul să vă împărtășesc experiența și vouă, celor care sunteți mereu alături de mine. Am vrut să vă țin la curent și pe Facebook, dar telefonul meu a vrut să ia o mică pauză, așa că nu am putut face fotografii de la fața locului. Din fericire, au fost alții pe fază și am reușit să fac rost de câteva, să le vedeți și voi :)

În primul și primul rând vreau să mulțumesc din suflet Deei pentru invitație și pentru că s-a gândit la acest proiect. Desigur, mii de mulțumiri și celor de la Jupiter City Pitești, gazdele evenimentului.

M-a încântat încă de la început ideea unui astfel de târg în orașul nostru, dar eram cam sceptică în ceea ce privea părerea oamenilor. Din fericire, totul a fost la superlativ. Am avut mulți vizitatori, mulți oameni ce s-au arătat impresionați de acest tip de eveniment. Unii ne-au întrebat când mai venim :)

O doamnă foarte drăguță, care a achiziționat o fustă de la mine în prima zi de târg, s-a întors a doua zi. Dar ghiciți ce? M-a vizitat din nou să-mi mulțumească și să-mi arate cât de bine îi vine fustița.  Nu știu dacă mă credeți sau nu, dar m-am bucurat enorm să-i aduc zâmbetul pe buze atât ei, cât și celorlalte persoane care au trecut pe la standul meu.

Per total, mă declar super mulțumită și consider că am avut un weekend pe cinste. Am avut parte de momente frumoase alături de bloggerițele și fashionistele prezente și nici nu am simțit cât de repede a trecut timpul. Șiiiii... să vă spun un secret? În toamnă urmează ediția a II-a. Nu-i așa că-i tare fain? De abia aștept! ^_^ 
Vă pupăcesc și ne vedem curând :)

You Might Also Like

6 comentarii

  1. Uuu ce super :). ma bucur ca a mers super :).Marfa idee pacat ca nu sunt si eu prin Pitesti :)
    Pupici si bine ai revenit

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era frumos dacă veneai :) Dar nu se știe niciodată :D
      Te pup!

      Ștergere
  2. Irina eu iti multumesc pentru ca ai fost prezenta alaturi de noi si ma bucur tare ca te-am cunoscut si live. Te pup cu drag!
    http://www.xcentrica.ro/totul-despre-targul-shop-my-closet-din-jupiter-city-pitesti/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. A fost o adevărată plăcere să vă întâlnesc pe toate și sper ca pe viitor să mai organizăm întâlniri ^_^ Te pup!

      Ștergere
  3. Intr-adevar a fost un weekend pe cinste, a fost tare frumos sa te cunosc si in realitate!! Felicitari pentru creatiile tale, sunt minunate!!
    Te pup!!

    www.andreearistea.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc din suflet! ^_^ Si mie mi-a facut mare placere sa te cunosc, mai ales ca te admir de multa vreme :)
      Te pup!

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook