Hai hui - Cabana Curmătura ( Munții Piatra Craiului)

09:00

Bună dimineața!
Tot amân postarea asta de câteva zile, dar iată că mi-am făcut în sfârșit curaj să o termin. Așa cum v-am spus, în viața mea au loc o mulțime de schimbări, iar timpul zboară foarte repede. Chiar dacă mă aflu teoretic în vacanță, programul e destul de încărcat. Cred că o să am din nou nevoie de prietena -> agenda :)

Nu mă plâng deloc, din contră. Nu vreau nici să mă laud, dar sunt foarte fericită. Sper să și dureze acest sentiment, mai ales că urmează ziua mea..iuuhuu.

Revenind la postarea de azi, vroiam să vă arăt pe unde am umblat weekend-ul trecut. Deși îmi propusesem să merg în Piața Sfatului, la #ceamaimareorădesport, planurile s-au schimbat și am plecat într-o mică escapadă cu ai mei. Sâmbătă am pornit din Zărnești (jud Brașov) spre intrarea în Parcul Național Piatra Craiului. După aproximativ 2 ore și jumătate de urcuș (am ales traseul marcat cu linie galbenă din fotografia de mai jos), am ajuns la Cabana Curmătura, unde priveliștea este deosebită.

Am mâncat câte ceva și ne-am îndreptat voioși spre vârful Piatra Mică, unde vă recomand din tot sufletul să mergeți. Eu am rămas profund impresionată de panorama fantastică și m-aș reîntoarce acolo cu drag. O să vedeți de ce spun asta în fotografiile mai jos, dar și la simpla căutare pe Google.
La coborâre, am urmat traseul marcat cu linie albastră, care ne-a adus în Cheile Zărneștilor. Aici, am descoperit un alt loc minunat, pe care vă invit să-l vedeți.

Pentru ziua de dumincă, am ales puțină relaxare. Am mers la Cabana Plaiul Foii, aflată la vreo 13 km de Zărnești. Se ajunge cu mașina, iar până acolo găsiți o mulțime de zone unde vă puteți opri la un gratar. Și noi ne-am oprit la întoarcere, am stat pe pătură să admirăm peisajul și să ascultăm susurul apei.
Intrarea în Parcul Național Piatra Craiului
Spre Plaiul Foii
Încă puțin și ajungem la cabană..ieiii
Priveliște de la Cabana Curmătura
Vedere din Vârful Piatra Mică (Munții Piatra Craiului) - nu eram chiar în vârf, dar nah :)
Cabana Curmătura - Masivul Piatra Craiului (1470m altitudine)
Altă vedere din Vârful Piatra Mică (Munții Piatra Craiului)
Cheile Zărneștilor
Cam asta am făcut eu weekend-ul trecut. Chiar dacă nu am ajuns la evenimentul Mișcarea face bine, eu zic că am făcut destul de multă mișcare în aer liber, aer curat de munte. 

Voi cum v-ați petrecut sfârșitul de săptămână? Ați văzut locurile pe care le-am vizitat eu? :)
Pupici!

  

You Might Also Like

2 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook