Colier împletit pentru zile senine

08:49

Neața, lume!
Ne apropiem cu pași repezi de sfârșitul săptămânii, iar eu îl aștept cu mare nerăbdare. V-am zis într-o postare anterioară că m-am angajat și săptămâna asta a fost prima petrecută la noul job. Sunt încă euforică, dar și foarte obosită. Vreau să profit la maxim de weekend să mă odihnesc. 

Am scris și pe Facebook, și repet aici, că am început să preiau comenzi (asta în limita timpului pe care îl am disponibil). În momentul în care vă doriți ceva, îmi spuneți și vedem cum rezolvăm astfel încât să fie bine și pentru mine, și pentru voi :) Fiind la început cu munca, nu am reușit încă să mă acomodez cu programul, dar sper să o fac curând. Am planuri să mă pun serios pe treabă, așa că mi-am luat (și decorat) o agendă nouă, ce așteaptă să fie folosită. 

Zilele trecute m-au mâncat degețelele și am încercat să meșteresc câte ceva. V-am arătat pe Facebook colierul acesta, dar mai am și alte ”experimente”. Unul dintre ele vi-l arăt azi. Este un colier împletit din fire colorate (portocaliu și albastru), la care am adăugat lănțișor auriu. Desigur, el este reglabil și poate fi purtat mai larg - așa ca mine - sau mai la baza gâtului.
Prețul său este de doar 14 lei.
Sper să îmi scuzați fața, dar eram cam obosită :)
Vă pupăcesc și ne revedem curând cu o nouă postare. O zi superbă!

You Might Also Like

6 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook