Rochita inflorata si camasa din denim + 1 year anniversary

09:06

Buna dimineata!
V-am zis zilele trecute ca urmeaza un eveniment important pentru mine si blogul meu. Poate stiti sau poate nu, dar azi se implineste 1 an de la prima postare..yuuppy ^_^ Nici nu pot sa cred cat de repede a trecut timpul. Chiar daca nu am postat atat cat mi-am propus, consider ca am realizat destul de multe intr-un an de blogging si sunt mandra de acest lucru (ha ha..modesta de mine). Cu ocazia aniversarii va pregatesc ceva frumos, dar inca nu va dau mai multe detalii.

Dupa o saptamana de munca, sunt extrem de fericita ca e in sfarsit vineri si ca urmeaza doua zile de relaxare. Agenda nu e goala pentru acest sfarsit de saptamana, deoarece mi-am propus sa pregatesc cateva postari pentru zilele urmatoare. V-am dus dorul in ultima perioada, dar timpul nu a vrut sa stea pe loc, iar oboseala si-a cam spus cuvantul.

Acum am prins putina "pauza" si am revenit pret de cateva momente cu o postare noua. Nu a fost un shooting programat, a fost o simpla plimbare care s-a lasat cu cateva fotografii (thanks bro). Sper totusi sa va placa tinuta mea. Am ales sa port o rochita inflorata pentru ca mi se pare perfecta pentru vara, combinata cu o camasa din denim, cu maneca scurta. Deci, ce parere aveti?
Am purtat:

Rochie: Condor (magazin local)
Camasa: din dulap :))
Balerini: Auchan
Geanta: Mudd (USA)

Astea fiind spuse, ma intorc la treaba. Voi ramaneti pe aproape, stiti voi de ce.. hi hi. Aaa si inca ceva, nu uitati sa-mi lasati feedback-ul vostru referitor la tinuta de azi. Accept si pro si contra :)
Pupici!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Foarte frumoasa tinuta, imi place geanta la nebunie <3. Pupici si la multi ani!!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmm, e frumoasa tinuta, dar cred ca daca fustita era cu o idee mai scurta, arata si mai si!
    In schimb, imi place mult ideea de camasa de blugi legata in brau. Arata super :)

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook