Back to work

21:51

Salutare, oameni dragi!

Mai greu... mai târziu decât mi-am dorit, dar iată că am ieșit din ”hibernare”. A trecut ceva vreme de la ultima postare scrisă pe blog și pot să spun că mi-a fost tare dor. Mi-am propus multe pentru anul acesta, dar nu voi înșira acum toate planurile și surprizele pe care vi le pregatesc. Mai e nevoie și de suspans, nu? :)

Sunt fericită să vă anunț că vor urma ceva schimbări atât pe blog, cât și pe pagina de facebook. Prima schimbare am realizat-o deja. Datorită unei funcții speciale de la Facebook, am reușit să îmbin vechea pagină cu cea nouă, astfel încât, de acum încolo, mă găsiți doar aici.

În altă ordine de idei, cu părere de rău trebuie să vă spun că nu pot lua comenzi prea multe cu deadline înainte de Mărțișor. Serviciul și sesiunea m-au ținut destul de ocupată așa că, în următoarea perioadă, voi onora comenzi atât cât îmi permite timpul. De asemenea, dacă vreți ajutorul meu în realizarea unor mărturii personalizate, voi avea nevoie să știu din timp pentru a putea pune la punct toate detaliile.

Zilele următoare vă voi aștepta aici cu o nouă postare. M-am gândit deja la un subiect, dar sunt curioasă să aflu și părerile voastre. Ce ați vrea să vedeți pe blog cât mai curând?


Apropo, dacă nu v-ați înscris încă, click aici să participați la primul concurs din 2016 organizat de mine. Regulile sunt foarte simple, iar premiul este unul tare drăguț. Voi ce ziceți?

V-am pupăcit și ne revedem curând! 

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Bine ai revenit ! Energie si spor pentru toate planurile pe acest an ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mi-ar place sa vad idei de cadouri pentru 1 si 8 Martie. Sa nu fie martisoare, ca e plina piata de chinezarii :)), sa fie ceva mai original, ce si-ar dori femeile sa primeasca ca sa fie placut impresionate. Sa nu fie cadouri scumpe, ceva simbolic si totusi cu mare impact. Felicitari pentru tot ce faci!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos. Esti o buna idee de postare. Azi am postat ceva asemanator, dar pentru Valentine's / Dragobete. Te invit sa citesti postarea si sa-mi spui cum ti se pare :)

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook