Zi cu soare || Outfit de plimbare

22:32

Hello! :)
Iată că se încheie încă o săptămână plină. Am fost destul de aglomerată și, din păcate, nu am reușit să mai scriu aici pe blog. M-am întors însă, la ceas de seară, cu o postare nouă în care vreau să îți arăt câteva din pozele făcute duminica trecută.

Spre deosebire de acest sfârșit de săptămână, weekend-ul trecut ne-a depășit așteptările în privința temperaturilor. A fost o vreme minunată, cu adevărat de primăvară, așa că mi-am luat fetele și am ieșit să ne plimbăm pe Centrul Vechi (din Brașov desigur).

Chiar dacă această postare nu se vrea a fi un ootd standard, îți spun că am purtat o ținută lejeră, formată din pantaloni cu talie înaltă (H&M), helancă, geacă de blugi și mocasini înflorați (i-ai mai văzut aici). Bineînțeles, nu puteam să nu mă laud cu noua mea gentuță achiziționată de la Insieme Boutique. Este Reiker și sunt extreeeeem de încântată de ea. Ție cum ți se pare?

Te las să vezi pozele și ne auzim curând cu o nouă postare. 
Până atunci, ia spune-mi, ai purta un așa outfit? :)


You Might Also Like

6 comentarii

  1. da sa sti ca as purta asa tinuta ,este super ,iar rosu da culoare tinutei ,si gentuta este gradutza ,dar nu pe genul meu,oricum este o tinuta interesanta pe care as purta-o cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
  2. Deci....geanta este absolut wow 💞💞💞vreau și eu, tu ești superba ca de obicei. Pupici.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumoasa tinuta si iti vine tare bine! Gentuta este adorabila si se incadreaza perfect in peisaj. Cred ca nu puteai face o alegere mai buna :)

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook