Cu pisoiul și cățelul || OOTD

22:30

Derutant titlu. Știu. Dar ce să faci când îți fuge inspirația? :)
Chiar dacă am avut parte și de o scurtă vacanță, despre care o să îți povestesc zilele urmatoare, ultima perioadă a fost destul de agitată. Munca îmi ocupă destul de mult timp, iar sesiunea.. off. se apropie și ea. Concluzia? Timpul meu e din ce în ce mai limitat.


Având programul destul de încărcat, în weekend-uri prefer să mă relaxez cât mai mult. Și cum te poți relaxa mai ușor dacă nu ieșind la plimbare? Ieri a fost o vreme minunată în Brașov așa că am profitat și am ieșit la soare. Fiind destul de cald, am scos la înaintare hăinuțele subțiri. Ca de obicei, outfit-ul meu a fost unul simplu și comod.

Nu programasem mini ”sedința foto”, iar Sparky a avut cam multă energie (după cum o să vezi și în fotografiile de mai jos ^_^ ) Cu toate astea, am vrut să îți arăt un tricou tare simpatic, pe care mi l-am achiziționat recent de aici. Îmi place materialul și faptul că este puțin mai lărguț. Singurul lucru pe care l-aș schimba ar fi imprimeul. Mi-ai fi plăcut să aibă culorile mai pronunțate. Personal, mi se par cam șterse, dar.. Tu ce crezi? L-ai achiziționa?

În ceea ce privește restul ținutei, aceasta este formată din: pantaloni H&M, geacă de blugi, teneși roșii de la New Yorker și gentuța Reiker pe care ai văzut-o și în postarea asta.

În încheiere, vreau să îți doresc o săptămână ușoară. Mai am câteva postări noi pentru tine așa că ne revedem curând pe blog. Nu uita să urmărești pagina de Facebook. Pregătesc câteva surprize și acolo :) Te-am pupat!


You Might Also Like

5 comentarii

  1. Frumoasa ținută, frumos cățel, dar mi-ar fi plăcut sa ai și o poza cu tricoul mai de aproape.
    Sper sa nu te superi, pupici.
    www.alinapink.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am de ce sa ma supar, draguta :)
      Ma bucur ca m-ai vizitat!

      Pupici!

      Ștergere
  2. Răspunsuri
    1. Hi! Welcome :)
      I'm glad that you like it! I will check your blog too ^_^

      Ștergere
  3. Seamana cu Norris, cainele fratelui meu :))

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook