Mad About Blue by THE BODY SHOP

19:48

S-au dus sărbătorile, s-a dus vacanța și tot nu am reușit să fac ce mi-am propus, dar nu mă mai simt vinovată. Acum m-am întors la Brașov, mi-am planificat activitățile pentru perioada următoare și intenționez să mă țin de program. Nu de alta, dar mai e atât de puțin și vine stresul cu sesiunea și licența și trebuie să fiu în grafic.
Eram datoare cu postarea asta de săptămâna trecută, dar mai bine mai târziu decât niciodată, nu? :)
Oja care m-a cucerit și pe care v-o prezint azi este cea de la The Body Shop. Pur și simplu o ador! Am câștigat-o pe pagina lor de Facebook, în luna Martie (împreună cu altă ojă și cu o paletă de farduri interesantă), dar de abia acum vreo două-trei săptămâni m-am încumetat să o încerc (parcă mi-era milă să o folosesc.. ha ha).

Oja face parte din noua colecție ”Smoky Poppy Spring Trend”, apărută recent. Nuanța pe care o am eu este nr 650 Mad About Blue. O găsiți și voi aici, la prețul de 29 lei (6,8 ml). Eu am ochit la ei pe site multe nuanțe frumoase, ce-mi fac tentant cu ochiul.

Înafară de culoarea explozivă, m-a bucurat foarte tare faptul că se usucă rapid și este rezistentă, chiar foarte rezistentă. Este singurul lac de unghii care m-a ținut aproximativ 4-5 zile (majoritatea mă țin cam 3 zile). Eu am dat două straturi, dar și cu un singur strat cred că se vede frumos.

Per total sunt suuuper încântată de această ojă. De abia aștept să o încerc și pe cealaltă (Colour Crush Nail Color 240 A Sunny Affair). V-ar plăcea să vă povestesc și despre aceea? Voi ați folosit vreuna?
Pupicei!

O să vă mai stresez cu review-uri deoarece nu prea mai am timp de meșterit, dar de folosit produse folosesc mereu :))) Vă deranjează?

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Suuuuuper culoare <3 imi place. Nu am incercat dar niciodata nu e prea tarziu :), dap eu una vreau sa o vad si pe cealalta. Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur tare mult! O să postez și despre cealaltă atunci :D
      Pupici!

      Ștergere
  2. Imi place culoarea aceasta pe unghii, chiar...parca aveam si eu una in genul asta..pe unde o fi? :)) Mai vrem sa o vedem si pe cealalta ;)

    http://butterfly9999.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook