Toamna se numără...

09:00

...floricelele. Da! Ați citit bine! Dar stați liniștiți deoarece mă refer la cele modelate din fimo, desigur. Chiar dacă vremea de afară ne duce cu gândul la geroasa iarnă, în micul meu atelier mă ocup de meșterit lucrușoare menite să aducă căldură. Dacă mă urmăriți pe facebook, probabil ați văzut deja o fotografie cu setul de mai jos. Ei bine, m-am gândit că ar fi drăguț să vi-l arăt mai în detaliu.

L-am realizat pentru o bună prietenă, dar îl pot reface. Așa cum știți, nu va mai ieși identic pentru că toate floricele sunt modelate manual din lut polimeric (fimo), fără instrumente speciale. Sincer, a fost o provocare și pentru mine, dar sunt încântată de rezultat și am observat că nu sunt singura :)

Zilele următoare mai am pregătite câteva lucrușoare să vi le arăt. O parte din ele au plecat deja la Vâlcea alături de ceasurile de aici, altele sunt comenzi lucrate în ultima perioadă. Cel mai probabil, spre sfârșitul săptămânii mă voi ocupa și de capitolul ”Noutăți”. Până atunci, poate îmi spuneți voi ce ați vrea să vedeți, nu? Pupici și vă aștept comentariile!

You Might Also Like

4 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook