Vânătoare de comori || Plic recondiționat

09:00

Bună dimineața!
Chiar dacă laptopul meu s-a gândit la o mini-vacanță la început de an universitar, nu l-am lasat și l-am rugat să mă lase să scriu o postare nouă. Trebuia să-mi respect promisiunea făcută și ardeam de nerăbdare să vă arăt și să povestim despre ceva diferit.

De-a lungul vremii am tot ezitat, am tot amânat, dar acum sunt convinsă că a venit momentul, momentul să fac o destăinure. Oo nu, nu vă spun niciun secret întunecat, ci doar mărturisesc că ador... vânătoarea de comori! :) De când mă știu, mi-au plăcut lucrurile vechi, care au o poveste aparte. Și ce loc mai bun să găsești comori dacă nu chiar târgurile de vechituri? Da, nu mi-e rușine să recunosc că merg din când în când într-un târg de vechituri pe care l-am descoperit în Brașov, dar și prin diferite magazine second-hand. Nu vă imaginați că dau iama în tot ce se poate. Nu. Sunt selectivă și nu plec chiar cu orice. 

Știu că lumea se ferește de conceptul ăsta din diferite motive pe care nu vreau să le discut, dar vă spun sincer că se găsesc lucrușoare chiar deosebite. Aveți nevoie de puțină răbdare și de curiozitate :) Pe Pinterest și nu numai, găsiți o mulțime de idei de diy si tutoriale de reconditionat diverse. Mie îmi plac foarte mult și deja mi-am pus în minte câteva lucruri ce merită încercate. Desigur, o să vi le arăt pe blog și voi încerca să realizez și eu diferite tutoriale noi.

Pentru moment, nu vreau să mă mai lungesc cu vorba, ci vreau să vă arăt cum am transformat un plic achiziționat din piața de vechituri. Nu arăta el prea rău nici când l-am luat, dar am decis că merită o transformare așa că l-am curățat, l-am dat cu grund și apoi l-am decorat cu șervețel cum v-am arătat și vouă prin tutoriale. La final l-am lăcuit bine să fiu sigură că-i protejat ^_^ Cum vi se pare? Se vede diferența?

Mă gândeam să fac o serie de postări în care să vă prezint diverse comori găsite la prețuri de nimic, dar și postări ca aceasta, în care să vă arăt lucrușoare recondiționate, lucrușoare care au parte de o nouă poveste și nu de un final trist, aruncate și uitate de lume. V-ar plăcea?

De asemenea, sunt curioasă să-mi povestiți și voi dacă ați mers până acum într-un magazin second-hand și peste ce comori ați dat. Dacă nu ați călcat încă pragul unui astfel de loc, vă tentează ideea de a căuta lucrușoare unicat? 


You Might Also Like

10 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook