Salutări de la Brașov

09:30

Sau de pe Valea Prahovei :)
Și totuși.. ce legătură are județul Prahova cu Brașovul? Păi.. în afară de faptul că sunt vecini, niciuna. Pentru a vă lămuri, vă spun că vorbim despre plimbarea de ieri, dar salutările vin de la mine, care momentan stau foarte confortabil în pătuțul meu de la Brașov. :P
 Începutul de săptămână a fost unul promițător, cu vreme minunată și plimbare cât încape. Am profitat de timpul frumos și am plecat într-o scurtă drumeție cu Alina, my roomie. Hai să vă spun pe unde ne-am plimbat.

Am plecat din Brașov cu gândul să vizităm Castelul Cantacuzino din Bușteni. Așa că prima oprire a fost chiar acolo. Nu știam de existența acestui castel și am rămas profund impresionată de tot ce am văzut acolo. Recunosc faptul că nu am reținut prea multe din informațiile prezentate de doamna care ne-a fost ghid, dar am aflat că este obiectiv turistic din 2008. (în cazul în care nu știați nici voi de el)
Priveliștea este încântătoare, așa că nu am ratat ocazia de a realiza câteva fotografii :))
Dacă vreți să vizitați acest loc, găsiți mai multe informații aici.
Pentru că eram în zonă, iar vremea a continuat să ne surprindă în mod plăcut, am mers și la telecabina din Bușteni. Era destul de târziu, așa că nu am urcat la Babele, dar ne-am plimbat puțin prin împrejurimi. 
Apoi am dat o fugă și până la Sinaia, că doar e aproape, și am urcat la cota 1400 să vedem peisajul. Și cum ce e mult strică, am zis să mai lăsăm de vizitat și pentru data viitoare. :)
Nu pot să termin postarea fără să vă prezint și noile mele ghetuțe. Seamănă cu cele de pe wishlist, dar sunt achiziționate dintr-un magazin local. A fost dragoste la prima vedere (sau la prima încercare), iar ieri am fost nedespărțite. 
În încheiere, vă fac cunoștință cu draga mea colegă de cameră. Mă suportă deja de doi ani și e nevoită să mai petreacă încă unul alături de mine :)) Așadar, oameni buni, ea este Alina! Astăzi vă trimitem pupici împreună! :*
O zi superbă!

You Might Also Like

8 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook