I love Cupcakes

09:30

Neața, oameni frumoși!
Iată că am întrat în luna lui Brumărel, a doua lună de toamnă. Parcă mai ieri postam despre sfârșitul verii, despre începutul școlii, iar acum.. acum vorbim deja despre începutul anului universitar. Cum anul trei este cel mai complex dintre toate, facultatea m-a cam ținut departe de postări zilele acestea, dar acum m-am întors la treabă. Îmi sunteți foarte dragi și nu vreau să vă las în suspans zile în șir, așa că voi încerca să îmi fac un program, astfel încât să am timp de toate.
Până una alta, astăzi am revenit cu ceva drăguț. Sper să vă placă.

Poate ați observat sau nu  că sunt fan cupcakes. De la bunătățile preparate în bucătărie la modelat cerceluși și lănțișoare, pur și simplu ador brioșele. Și cum a trecut ceva timp de când nu am mai postat accesorii noi, ce se potrivea mai bine decât un lănțișor cu un cupcake?
Acesta este realizat din cabochon de sticlă, mărgeluță turcoaz și accesorii de bronz ( bază, lanț, încuietoare, charm). La cerere, lungimea se poate schimba :)
Lungime colier: aprox. 32 cm
Dimensiune cabochon 18 mm
Preț: 15 lei
Cam atât pentru moment. Ne vedem/ citim curând :) 
Pupici!

You Might Also Like

4 comentarii

  1. Cat de dragut este. Ma bucur ca am gasit site-ul tau, acum stiu unde sa apelez cand am nevoie de un cadou pentru cineva drag :)

    http://anamariaben.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte buna ideea. Se vede ca te pricepi la aceste lucruri.:)
    http://inliniimari.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook