Paris, je t'aime!

09:30

Bună dimineațaaa :)
E deja duminică, iar eu nu îmi dau seama pe unde trece timpul. Ziua de ieri am petrecut-o mai mult în vârful patului, vizionând seriale. Dacă ați citit secțiunea ”Despre mine” , probabil știți deja cât de mult îmi plac. Fiind începutul lui octombrie, mai toate au revenit cu sezoane noi, așa că nu le puteam rata ^_^
Dar, pentru că postarea nu este despre seriale, ci despre lucrușoare realizate în ultima perioadă, hai să vă arăt ce am pentru voi azi. Ce ziceți?

Cred că ați observat că am o slăbiciune pentru ceea ce înseamnă vintage sau shabby chic. Din cauza firii mele sensibile :))  sunt atrasă de lucrușoarele vechi ( sau cele care dau senzația de old), lucrușoare care au o poveste aparte. Pun suflet în ceea ce meșteresc, iar asta se reflectă în creațiile mele (mai toate capătă aceste ”nuanțe”  învechite). 
Am deschis acest subiect tocmai pentru că una dintre cele mai recente ”dovezi” a fost creată de curând. Mă refer la lănțișorul din fotografii. Vă menționez faptul că este realizat din cabochon de sticlă și accesorii de bronz (bază, lanț, charm), iar lungimea se poate schimba în funcție de preferințe.
Dimensiune cabochon: 18 mm
Lungime colier: aprox. 32 cm
Preț: 15 lei
 Dacă vă place, tot ce aveți de făcut este să mă contactați pe Facebook. Detaliile despre comenzi, le găsiți aici
Sunt curioasă să vă aflu părerea, atât despre acest colier, cât și despre lucrușoarele sau decorațiunile vintage, așa că nu ezitați să lăsați comentarii. M-ar bucura enorm.
Vă doresc o duminică frumoasă și stați pe aproape pentru că ne vedem curând! :)
Pupici!

Later Edit: Lănțișorul nu mai este disponibil. Dacă vă doriți unul la fel, vă rog să îmi lăsați mesaj și vedem cum putem rezolva :)

You Might Also Like

10 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook