Week in photos

09:00

Neațaa!
Iată că s-a dus weekend-ul și am început somnoroși voioși o nouă săptămână. Eu m-am mobilizat, m-am pus pe scris și v-am pregătit pentru astăzi primul meu post ”Week in photos”. Chiar dacă săptămâna a trecut destul de repede, am zis că trebuie să fac o scurtă trecere în revistă a ultimelor evenimente din viața mea (lăsând la o parte facultatea și licența, care îmi mănâncă mult timp prețios :)) )
Acestea fiind zise, vă invit să vă savurați cafeaua/ceaiul/micul dejun alături de mine. 

#Luni am trecut pe la oficiul poștal pentru a-i trimite pe Minnie și Mickey către noua lor căsuță. Vroiam să-i cunoașteți și voi, așa că le-am făcut un mic shooting foto înainte de plecare :)
#Marți m-am ocupat de cutiuța cu bufnițe pe care v-am prezentat-o aici. M-am bucurat mult să văd cât de apreciată a fost. 
#Miercuri după-masă am ieșit la o scurtă plimbare prin cartier. Am cutreierat câteva străduțe din apropierea căminului și am făcut poze :D V-am arătat și vouă o parte din ele în postarea de #Joi.
#Vineri, cei de la GIVENCHY mi-au făcut o surpriză frumoasă și mi-au oferit un mic cadou. Pentru a-l ridica am mers în Carrefour. Am profitat de faptul că hypermarket-ul era plin de promoteri și am încercat diverse bunătăți.   
Ziua de #sâmbătă am petrecut-o în casă deoarece a fost prea urât afară. Frigul și ploaia m-au făcut să lenevesc toată ziua. M-am răsfățat cu pâine prăjită, dulceață, ciocolată caldă și seriale la greu. 
#Duminică dimineață am avut parte de o nouă surpriză. Cristina a afișat câștigătorii concursului organizat de ea împreună cu Palmolive, iar eu m-am numărat printre cei nouă norocoși. Tot ieri, mi-a sosit și pachetul cu mâncare de acasă (muuulțumesc, dragi părinți ^_^). Se observă în foto ce puțin mănânc într-o săptămână, nu? :))

***
 Pe scurt, cam asta a fost săptămâna mea.
A voastră cum a fost?
Pupici!

You Might Also Like

9 comentarii

  1. Ador genul asta de postari!
    O saptamana faina !
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  2. CONCURS!!! Data limita de inscriere 24 Octombrie(pentru rochia din imagine).

    https://www.facebook.com/pages/Rochiipantofiaccesorii-la-comanda-Latelier-créatif-unique/379714085512394?ref=hl

    Succes!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-ai facut pofta de paine cu dulceata : D. Ai avut o saptamana frumoasa. Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi hi.. o delicatesă :D Dacă adaugi și o cană de ceai, e un adevărat festin :))

      Pupici! :*

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook