Fluid de curățare zilnică Gerovital Happiness - Review

09:30


Bună dimineața, oameni dragi!
Înainte de toate, vreau să vă mulțumesc pentru tot suportul vostru. Fiecare apreciere, vizită, comentariu înseamnă enorm de mult. Mă bucură nespus vizitele voastre pe blog (sau facebook) și am observat că sunteți aici chiar și atunci când nu este vreo postare nouă. Pentru asta, vă spun atât: MULȚUMESC! :*
Dar nu de asta sunteți acum aici, așa-i ? V-am promis un review sincer la un produs care m-a cucerit din prima clipă, așa că... ta-na-na! Astăzi vorbim despre fluidul de curățare zilnică din foto :)
Probabil ați auzit sau nu de noua gamă lansată de Farmec. I se spune ”Gerovital Happiness” și pe bună dreptate, chiar aduce fericire (cel puțin în cazul meu).  Gama conține 3 subgame pentru diferite tipuri de ten și puteți găsi informații despre acestea aici, chiar pe site-ul lor.
Eu mi-am achiziționat demachiantul cu caise pentru ten uscat, dar intenționez să încerc și alte produse de la ei. L-am găsit în Carrefour la doar 8 lei (și are ”doar” 200 ml.. adică WOW). Ambalajul colorat și mirosul mi-nu-nat, m-au convins să îl pun în coș. 
Îl folosesc în fiecare seară de două săptămâni încoace și nu i-am găsit niciun defect. Curăță bine și nu irită nici fața, nici ochișorii. Are o textură lejeră și un parfum subtil, de caise, care nu deranjează. Îmi place că lasă tenul curat, aerisit și catifelat. 
Despre ambalaj îmi păstrez cuvintele de laudă. Nota 10 și pentru acest aspect, atât pentru partea de design, cât și pentru partea practică. Se poate deschide ca un capac obișnuit, dar mai are o chichiță (greu de explicat în cuvinte..hi hi) care-l face mai deosebit și cu ajutorul căreia poți obține mai ușor cantitatea dorită.  
Per total, eu sunt super mulțumită de acest demachiant. Am citit câteva păreri despre CC-cream-ul din aceeași subgamă (caiseee <3 ) și tare-mi face cu ochiul :) Voi ați încercat vreun produs Gerovital Happiness?
Pupici!

Produsul a fost achiziționat din bănuții mei, iar tot ce am scris reprezintă doar părerea mea personală (după testare), care nu este influențată de nimeni și nimic.

You Might Also Like

5 comentarii

  1. Si eu am incercat gama Hapiness, insa din pacate nu am avut deloc timp sa scriu despre ea. Sunt foarte multumita, iar mirosul este GENIAL! Sa stii ca si CC cream ul e minunat, acopera fooarte bine. Pupici
    http://www.xcentrica.ro/inspiratie-de-primavara-la-jupiter-city-shopping-center/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mirosul mă atrage și pe mine :)
      Cred că nu mai rezist tentației și o să mă aprovizionez și cu CC-cream :)))

      Te pup!

      Ștergere
  2. Eu dap. In prezent folosesc crema hranitoare si hidratanta din gama lor. Este super. Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur să aud numai păreri bune :) E clar că și-au făcut bine treaba cu această gamă.
      Pupici!

      Ștergere
    2. http://justpink5007.blogspot.ro/2015/03/gerovital-happiness.html
      :) mie imi aduce aminte de copilarie

      Ștergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook