Come in. We're open

10:03


Bine ați venit în noul meu "cuibușor de nebunii" :)
Poate am exagerat puțin cu sintagma de mai sus, dar sunt mândră să vă prezint noul meu colțișor de suflet, noul blog și restul detaliilor la care am lucrat în ultima perioadă.
Am decis că, după aproape 3 anișori de bloggăreală și cam tot atâția de handmade, e cazul să fac un re-branding, sau, mai simpluț (că-i mai draguț), o schimbare.  Inițial, blogul trebuia deschis de ziua mea, dar..cum sunt o persoană total nehotărâtă ( :) ) a trebuit să amân momentul, nefiind totul pus la punct.
Așadar....lume, lume, să începem prezentarea:

  • Am decis să încep cu schimbarea "numelui de scenă". Am lăsat în urmă vechiul nume, iar acum pornim la drum cu: Made by IrinaR . În cazul în care vă întrebați de ce am ales tocmai acest nume, motivul este foarte simplu: nu am găsit unul care să mă reprezinte mai bine (și chiar am cautat :D )
  • Un nume nou implică și un logo nou. De acum, îl veți găsi pe fiecare fotografie ce îmi aparține.
  • Pentru că cei de la Facebook au o politică mai ciudată în ceea ce privește numele unei pagini, a trebuit să creez una nouă. O puteți găsi aici sau în partea superioară a blogului (acolo unde scrie "Facebook")
  • Nu în ultimul rând, trebuie să menționam și blogul. Încă nu am reușit să adaug și postările vechi, dar le puteți găsi aici dacă vă este dor.

Pentru că totul a început de la pasiunea mea pentru handmade, voi continua povestea. Aici veți găsi lucrușoare (majoritatea unicat) realizate cu multă dragoste și migală pentru voi sau cei dragi, lucrușoare personalizate dupa placul vostru, dar și postări de suflet, în care mai povestim una-alta.
Sunt foarte curioasă de părerea voastră, așa că vă aștept cu nerăbdare opiniile, sfaturile sau criticile.
Vă mulțumesc că sunteți alături de mine!

Și..așa, de încheiere.. hai să dăm zvon în țară că ne-am mutat în casă nouă. Mă ajutați?
                                                                                     Pupici!
                                                                    

You Might Also Like

0 comentarii

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook