Ceva dulce, dulce

09:00

 Bună dimiiii! :*
Mă iertați că am fost absentă zilele acestea, nu? Pe cuvânt de onoare că nu am stat degeaba :) . Am muncit la comenzile voastre, astfel încât să iasă totul perfect (sau aproape perfect, că doar vorbim despre  HANDMADE). Voi posta curând și fotografii, dar astăzi vă prezint ceva nou, proaspăt scos din cuptor.
V-ați dat seama despre ce vorbim? Nu, nu despre bucătărie sau rețete culinare, ci despre lutul polimeric (din nou :D ). Am rămas la capitolul "Modelat" și m-am jucat iar cu Fimo. Ce a ieșit vedeți mai jos.

 Am "frământat" două brioșe mititele și le-am pus la păstrare pe două baze frumușele, de bronz. Am adăugat două tortițe, tot de bronz, și a rezultat o pereche de cerceluși. După preferințe, compoziția se poate modifica, iar brioșele pot avea alte culori ( să le zicem arome :D). Pentru asta, trebuie să discutați cu maestrul bucătar/ cofetar, adica moi :) 
Dimensiuni bază:  exterior - 23x20mm
  interior - 16mm
Preț: 12 lei
V-am lăsat și o fotografie pentru a vă da seama cum vin la urechiușă :) În general, nu am realizat astfel de fotografii, dar dacă vi se pare că sunt ok, vă rog să mă anunțați.
Cam atât momentan. Stați aproape, deoarece mai avem lucrușoare noi de arătat poporului. 
O zi frumoasă!
Pupici!

You Might Also Like

2 comentarii

  1. Ce frumosi sunt ! Mie imi place ca ti i-ai pus si tu la ureche,se vad mai bine asa ! Mi s-a facut foame :))

    RăspundețiȘtergere

Popular Posts

Lovely Followers

Like us on Facebook